| | | |

Рокади: Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в НС избра нов председател, зам. председател и…

Маноил Манев от ГЕРБ-СДС беше избран за председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание. Досега той беше неин заместник-председател.

Маноил Манев застава начело на вътрешната комисия на мястото на Десислава Атанасова, която миналата седмица положи клетва като конституционен съдия.

Христо Терзийски (ГЕРБ-СДС) беше избран за заместник-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, а колегата му Валентин Радев – за член на комисията.

Милена Димова (ГЕРБ-СДС) беше освободена като член на Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната и беше избрана за член на Комисията по правни въпроси.

Депутатите започнаха разглеждането на първо четене на промени в Гражданския процесуален кодекс. По искане на „БСП за България” беше дадена 30-минутна почивка.

Преди това пленарната зала отхвърли предложението на левицата разискванията по законопроекта да бъдат прекъснати, докато дойде представител на Министерството на правосъдието.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts