| | | |

ПРЕДОЗИРАНЕ! Лорер: Борисов е като Нострадамус, ГЕРБ да смени ръководството си

Депутатът сравни лидера на ГЕРБ с Нострадамус – посланията му са такива, че могат всякак да се тълкуват от интерпретатори

Правим това, което кажем. Това изтъкна пред БиТиВи депутатът от ПП Даниел Лорер.

Коалиция с ГЕРБ не можем да правим, имаме куп различия с чували, каза той и даде за пример чувалите с бюлетините и интересите в Българската банка за развитие (ББР).

Коалиция с ГЕРБ ще стане възможна, когато се пречистят, смята Лорер. Това означава смяна на ръководството на ГЕРБ, допълни той.

Правим това, което кажем, изпълняваме обещанията си към избирателите и коалиция с ГЕРБ няма да правим, заяви Даниел Лорер, депутат от “Продължаваме промяната”.

Далеч сме от продупчване на бюджета, заяви още народният представител за критиките в какво състояние са оставили от ПП държавните финанси.

Нямаме им доверие. Те правят, каквото им каже лидерът Бойко Борисов, а то сутрин е едно, вечер – друго. Не можем да се обединяваме за нищо с ГЕРБ, докато не смени ръководството си, декларира Лорер.

Той на няколко пъти сравни Борисов с Нострадамус в смисъл, че никой не можел да разбере какво казва и всеки може да си интерпретира думите му по свое си разбиране.

Изказванията на Борисов са като пророчествата на Нострадамус, коментира Даниел Лорер и обясни, че кабинет с първия мандат е невъзможен.

С втория мандат ПП няма да търси подкрепа от ГЕРБ. Партията му с втория мандат ще излезе с ясна програма и ако ГЕРБ искат да им дадат подкрепа, нямало как да ги спрат. Лорер вижда възможност с втория мандат да се състави правителство с програма.

По думите му хората на Борисов сега са номер едно, но са немощен номер едно.

Служебният кабинет се занимава с реставрация на стария модел, притеснен е депутатът.

Местните избори са важни , коментира той предстоящите разговори с ДБ и каза, че коалиция с тях за местните избори е възможна.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts