| | | |

Опит за самоубийство в ареста: Гореща новина за Цветомир, пребил Ванеса

29-годишният Цветомир Пенков, който преби жестоко майката на детето си – Ванеса, е направил опит за самоубийство в ареста. Това съобщава TrafficNews.

Преди два дни той се опитал да се обеси в килията си в ареста, но служителите предотвратили това.

Припомняме, че Цветомир бе арестуван седмица след побоя, след като бе обявен за издирване и се укриваше.

Той бе задържан във Видин и доведен в Пловдив, където е образувано досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда и домашно насилие.

Пенков бе изправен пред съда, който постанови постоянна мярка за неотклонение.

“Аз не съм извършил нищо от това, всичко е клевета. Това е атака, за да не й вземат социалните детето”, каза обвиненият в бруталния побой.24-годишната Ванеса бе приета по спешност в болница, след като стана жертва на побой.

Тя е постъпила за лечение в УМБАЛ “Свети Георги” с хематоми по цялото тяло и лице, счупени таз, крака и ребра.

Първоначално пред медиците е поддържала версията, че нараняванията са заради падане по стълбите, но малко след това признала истината за домашното насилие, на което е подложена не за първи път.

Във фаталния ден мъжът е оставил жена си в безпомощна и кървяща, със счупен таз и бедро, и е избягал заедно с едногодишното им дете. Оставил го е при родителите си, които живеят във Видин и се скрил.

Родителите на Ванеса са успели заедно с полицията да вземат детето, но твърдят , че Цветомир продължил да заплашва момичето.

Пенков остана около седмица след побоя на свобода, като през това време поства вулгарни шеги и различни постове във фейсбук профила си, дори публикува обява за секс услуги в alo.bg, като е дал номера на жената, която след нанесените травми, ще остане близо 2 месеца на легло.

По-късно днес е и мярката му за неотклонение. На последното заседание той поиска домашен арест, но съдът го остави зад решетките.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки: Фейсбук

Similar Posts