| | | |

ГРОЗНИ сцени: Руди Гела млати с юмруци Искрен Митев под носа на Желязков

До размяна на юмруци са стигнали днес депутатите Радостин Василев (независим) и Искрен Митев от “Продължаваме промяната”.

А грозната сцена се е разиграла зад гърба на водещия заседанието на Народното събрание председател Росен Желязков, но извън обхвата на телевизионните камери, които следят пленарното заседание.

За екшъна разказват депутати. Искрен Митев доста често се вкарва в остри разправии с опозицията в парламента. Преди около две години, през юни, той едва не влезе във физическа схватка с депутати от “Възраждане”, но се стигна само до дърпане на вратовръзки.

Днешният екшън се е разиграл в края на питанията към премиера Николай Денков докато на трибуната бе депутатът от БСП Борислав Гуцанов.

Митев и хиперактивният му съпартиец Настимир Ананиев тръгнали да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската трибуна.

В този момент независимият Радостин Василев влязъл в диалог с председателя Росен Желязков, за да настоява да получи втори въпрос към премиера Денков, но бил отрязан, тъй като като независим има право само на един.

В този момент Митев, минаващ наблизо, подвикнал нещо, което явно взривило Василев “да атакува”.

В суматохата успял два пъти да удари с юмрук Митев, преди квесторите да ги разтърват, разказват депутати, станали свидетели на битката.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки: Кадър

Similar Posts