| | | |

Страшна гнус: “Фантастико” продава месо с гадости

За отвратителна партида месо в популярната търговска верига “Фантастико” алармира столичанина Борислав Куртев в социалните мрежи.

Софиянецът показа свинска пържола, която си е купил от обект на уж най-елитните хранителни магазини у нас. Отваряйки пакета вкъщи, гражданинът се натъкнал не нещо наистина много гнусно в месото.

Той така и не разбрал каква е гадорията, на която е попаднал.

Отвратен и гневен, той бързо се върнал до обекта на “Фантастико”, от където е купил стоката в жк “Разсадника”, и поискал обяснение. От магазина му върнали парите, но взели да се оправдават, че в случая нямали вина – свинския врат бил внос от Испания.

“Кой тогава е виновен? Не си ли проверяват доставчиците? Как е възможно да се продават такива стоки?”, пита софиянеца.Ето какво написа Борислав Къртев:

„ФАНТАСТИКО!!! Купих това месо от “Фантастико” с идеята да направя барбекю за семейството си и се натъкнах на това нещо…

Не знам какво е това нещо и се върнах до супермаркета, а от там ми върнаха парите.

Потресаващото е извинението на управителя на супермаркета! Той ми каза:

Господине, месото е внос от Испания и ние не сме виновни!” Добре, но кой тогава е отговорен за вноса на тази отрова?! И не, няма да мълча – искам да знам кой е отговорен за отровата, която ни продават и тровят семействата ни”, пише във Фейсбук Къртев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук

Similar Posts