| | |

Шокиращо разкритие за разстреляния Мартин Божанов – Нотариуса: Преди да го застрелят…

Все повече загадки се трупат около показния разстрел. Мартин Божанов е със счупен нос, травми на черепа и множество охлузвания

Мартин Божанов – Нотариуса е бил пребит брутално точно преди да бъде застрелян в главата.

Това казаха лекари, които са прегледали снимки на жертвата след аутопсията й.

По мнението на медиците, които пожелаха да не им се споменават имената, от снимките ясно личи, че Нотариуса е налаган с предмет, който e бил леко заострен или в края на който е имало разширение.

Божанов е със счупен нос, с няколко фрактури на черепа и с отоци по лицето.

Специалистите са категорични, че тези удари са настъпили преди смъртта на Божанов и са нанесени със страшна сила и странен предмет. Възможно е Нотариуса да е бит с приклада на пистолета, с който впоследствие е убит.

Според лекарите, побоят е бил сериозен и е нанесен преди смъртта на Нотариуса, защото иначе по лицето на жертвата не би трябвало да има кръв, отоци и синини. Те не се появяват, ако боят е след смъртта.

Нотариуса има и фрактура на темпоралната кост, тоест на слепоочието, която няма как да се стане от куршум, било то фронтално или напречно, освен ако не е от упор. Но изстрел от упор е изключен, защото няма нагар по челото, дупката от куршума е идеална и няма следи от самото оръжие.

След като е пребит, Нотариуса е застрелян с един куршум в главата. Това навежда на мисълта, че убиецът най-вероятно е бил над жертвата си, когато е дръпнал спусъка.

Побоят е поредният факт, който буди недоумение.

Източник: България днес

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts