| | | |

С яростна реч Явор Божанков попиля копейките, ИТН и БСП: Обединява ги отборът на посланик Митрофанова

С яростна реч от трибуната на Народното събрание депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков посочи какви са истинските цели на копейките и сценаристчетата, поискали вот на недоверие за правителството.

“Тези хора казват, че енергетиката ще умре. Ще умре руската зависимост в нашата енергетика”, категоричен беше Божанков.

“ИТН няколко пъти получиха възможност да управляват и се провалиха. Похарчихме стотици милиони. Казваха “Избори до дупка”.

Изкопаха тази дупка и сега се намират в нея. От тази дупка продължават да викат “Избори”.

Какво ще се случи, ако мечтата им се сбъдне и за пети път България им даде възможност да управляват?

С кастинг вероятно ще изберем следващия шнорхел за премиер или Петър Илиев ще ни крещи от ефира на телевизията?

Или сърдитото лице на Слави Трифонов ще ни информира кой кога ще полети към космоса?”, попита Божанков.

“Другите са БСП. Това е странно. Бяха готови да управляват с ГЕРБ при първия мандат. Управляваха с ПП в кабинета “Петков”. Явно ако те не са вътре, не може.

Но да си представим, че спечелят изборите. Не от ефира на телевизията, от най-високата държавна трибуна България обявява Русия за приятелска държава. Битката с джендър идеологията се превръща в кауза на всеки гражданин, а хомофобията – в държавна политика”, категоричен беше Божанков.

“Възраждане” имат някакво социологическо проучване и все го крият. На всички избори имат едно проучване, което казва, че ще са първа политическа сила. Все не става, но все вадят такова проучване.

Всички сме наясно, че “Възраждане” нямат мнозинство и те го знаят.

Единствената “българска” партия, която е опитвала да затвори български завод, с български работници, произвеждащ българска продукция, е “Възраждане”, защото това пречи на Русия.

“Възраждане” първо мислят за Русия. Ако остане време – пак мислят за Русия. И чак след това… пак мислят за Русия.

А руският имперски интерес е ясен – да дестабилизира европейски страни. “Възраждане” знае, че няма да управлява”, обясни още депутатът.

“Странно е какво свързва всички тези хора. Обединява ги отборът на посланик Митрофанова. Това е спойката на иначе несъвместими субекти.

Тези хора казват, че енергетиката ще умре. Ще умре руската зависимост в нашата енергетика.

Всеки вменяем гражданин у нас знае, че АЕЦ “Белене” няма да го бъде. Доставките на ядрено гориво било поставено в риск – единственото, което е поставено в риск е руският монопол”, допълни Божнаков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts