| | |

Чарлз III се показа за първи път от началото на лечението, заведе Камила на… ВИДЕО+СНИМКИ

Британският крал Чарлз III се появи за първи път пред хора, откакто се прибра в замъка Сандригам, за да се лекува.

На 6 февруари кралят се появи за първи път след новината за болестта си сред своите поданици докато се придвижваше с автомобил от дома си “Кларънс Хаус” до Бъкингамския дворец.

Малко по-късно от там той беше транспортиран с хеликоптер до замъка Сандригам, където започна лечението си. Съпругата му Камила беше неотлъчно до него.

Само ден по-рано Великобритания и светът узнаха, че Чарлз III е диагностициран с рак.

В ранния следобед в неделя британският крал и съпругата му Камила посетиха църквата “Мария Магдалена” в Сандрингам.

Във видимо добро настроение и използващ чадър вместо бастун Чарлз III помаха на събралите се около църквата стотина души.

снимка: Кадър

Хора от тълпата, събрала се да подкрепи кралската двойка, и гледали церемонията иззад затворените порти, коментираха, че изглеждало, че кралят се справя добре, съобщава “Дейли Мейл”.

снимка: Кадър

Часове по-рано от Бъкингамския дворец разпространиха послание на краля, в което той благодари за подкрепата, получена след като в понеделник публично беше съобщено заболяването му.

Чарлз III написа, че като всички онкоболни милото отношение му носи най-много кураж и допълни, че е щастлив от факта, че неговата диагноза е привлякла вниманието към организациите, които подкрепят онкоболни.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

видео: Дейсли Мейл
снимка: Кадър

Similar Posts