| | |

Навални гледа от билборд към руското посолство в София СНИМКИ

Алексей Навални гледа към руското посолство в Русия. Билбордът с лика на 47-годишния политик е точно срещу сградата на дипломатическата мисия на Москва в столичния жк “Изгрев”.

Той е поставен от “Демократи за силна България”, като от партията съобщиха, че акцията им е в памет на руския опозиционен лидер, който почина на 16 февруари в наказателна колония ИК-3 “Полярен вълк” в сибирското село Харп.

снимка: ДСБ

Въпреки че от ДСБ съобщиха, че билбордовете са два, проверка на Dir.bg показа, че всъщност снимката на Навални е качена само на един. На него плакатът се ротира с реклама на верига за бързо хранене.

Освен снимката на Алексей Навални е изписан и призивът, отправен от политика в документалния филм за него, заснет в периода на завръщането му в Русия след лечение в Германия:

“Единственото нещо,

от което злото се нуждае,

за да триумфира,

е добрите хора

да не правят нищо.

Така че – бъдете активни”

От ДСБ пък допълват, че има личности, извисяващи се над ежедневието, над сивотата на дребнотемието и над времето.

снимка: ДСБ

“Те имат каузи, те са кауза. Невинаги ги разбираме, невинаги ги оценяваме когато са между нас. Посланията им са тук, каузите им са тук. Принципите им, силата им са тук. Полетът им към свободата е тук.

Трябва да показваме това. Навални! Малък жест на преклонение и почит, от Демократи за Силна България, по пътя на безсмъртието му. Ние няма да сме мълчащи!”, се казва в информацията.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: ДСБ

Similar Posts