| | | |

Шеф Ангелов има проблеми с жена си заради порно актриса

Шеф Виктор Ангелов си намери майстора и ако си мислите, че Цвети от миналия сезон го е карала да се чувства неудобно, то тази година има далеч по-скандална претендентка за победа в “Хелс Китчън”.

Оказа се, че порно звездата от новия сезон на кулинарното шоу е привлякла вниманието на шеф Ангелов, заради което той си има проблеми със съпругата.

“Нов сезон, нови участници и емоции. Има много колоритни сред тях. Няма как да не обърнем внимание на дамата с розова коса, чиято основна професия е преводач в съда в Барселона, но като втора професия снима филми за възрастни.

Предвид това, че съпругата ми гледа, не мога да си позволя много да коментирам дамата с розовата коса”, коментира той в “Събуди се” най-атрактивната участничка Владимира.

Владимира живее в Испания повече от 20 години и се прибира специално, за да участва в “Хелс Китчън”. От 5 години тя е обвързана за своята приятелка, която обаче няма нищо общо с порното.

Розовокосата кулинарка признава, че родителите й не са особено съгласни с това, с което се занимава, но пък се радват на големите подаръци, които им прави за празниците.

Започнала да показва тялото си и да работи с него на шега, а засега се чувства комфортно в това си амплоа.

Професията на Владимира не се нрави особено на шеф Ангелов. Негова любимка се оказа брокерката Мони-Бонбони.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Bulphoto

Similar Posts