| | | |

Пеевски взриви държавата: Бях омаскарен от Хр.Иванов и неговия олигарх! Истината винаги излиза, нещата се променят…

“Христо Иванов трябва да разбере – няма да овладее прокуратурата, няма да овладее КПКОНПИ, няма да овладее регулаторите. България ще бъде свободна от олигархията и това ще го направи ДПС”

Това каза в кулоарите на парламента Делян Пеевски за съпредседателя на “Демократична България” Христо Иванов.

“Ако мислят, че олигарсите ще овладеят България, много бъркат. През натиск, през NGO-та, сигнали в чужбина…

Знаете, че мен ме омаскариха по този начин Христо Иванов и неговият шеф. Това няма да се случи. Истината винаги излиза, нещата се променят и в света, и навсякъде. Всичко ще стане ясно и лицата, които са омаскарявали хора, които са им ставали жертва, ще понесат отговорност”, каза Пеевски.

“Христо, като го гледам, според мен е от най-древната професия – просто една сладка куртизантка, която лъже, после си признава, сяда по скутове, после излиза обиден, сърдит”, каза Пеевски за Иванов.

“Христо Иванов винаги е пречил ДПС да бъде с тази демократична общност. Исторически знаете, когато беше ОДС и т.н, ние сме подкрепяли. Демокрацията като цяло е дошла благодарение на ДПС.

Не може един човек да иска да изолира една партия и едни хора. За Христо Иванов хората от ДПС са второ качество. Това трябва да приключи.

Хората от ДПС са български граждани и са равни с всички хора. Те имат своето представителство в наше лице, затова са ни изпратили тук да защитаваме техните интереси. И така ще бъде.

Да не принизява нещата, че проблемите му са с Пеевски. Пеевски го нямаше няколко парламента. Защо тези хора не кореспондираха с ДПС, а натикваха постоянно с лъжи и мазане ДПС в ъгъла”, каза Пеевски.

“Просто болката им е, че сега ДПС има ясен глас и изразява това, което искат нашите хора. И затова съм тук – да бъде чуван високо гласът на хората от ДПС.

Виждам, че много ги боли за това, но да го осъзнаят.

Няма как да се случи Христо Иванов и NGO-тата, които представлява, зад които стои българската олигархия.

Защото Христо Иванов е просто един малък, сладък слуга на българската олигархия, който тича по офиси. Виждал съм в телефона му кой му е номера на бързо набиране – най-големия олигарх.

Нека той да дойде и да каже кой е неговия чичко шеф, който го командва и го привиква на една близка улица тук, командва си го и го прави каквото иска.

Христо няма собствена воля. Виждам, че от това го боли. Иска услуга на този олигарх и олигархията като цяло. Той обича да ходи по офиси, да се вози по колите им, да си говори за музеи в тези коли.

Това е смешно – как си е говорил за някакъв музей. Разбира се, когато седне с един олигарх в колата, си говори за някакви други неща.

Така ми се струва. Като го гледам как гузен обясняваше после за какво става въпрос”, каза още депутатът от ДПС.

Попитан опитал ли се е Христо Иванов да се заиграе с етническата карта, Пеевски заяви:

“Христо Иванов е готов да се заиграе с всякакви карти, защото трябва да осъществи мисията на своя олигарх, който иска да владее България”.

Попитан дали острата размяна на реплики между него и Иванов ни отдалечава от съществуването на сглобката и ни приближава към предсрочни избори, той посочи:”Христо Иванов е просто частичка от тяхното обединение.

Аз разговарям с другите, нямам проблем. Христо Иванов се надценява, подвежда ги, защото е по-отдавна в играта, която смята, че владее много добре, или така смятат неговите шефове.

Трябва да разберат – времето на олигархията свърши. Този парламент с тази Конституция ще работи за хората.

Всички партии трябва да работим за хората, олигарсите – вън, властта – в парламента, а не по офисите и автомобилите”.

Очаквайте подробности!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts