| | | |

Един неуравновесен, нарцистичен и егоистичен председател на партия е извикал психиатър, за да установи в парламентарната група кой…

„Днес групата на „Възраждане“ са имали групово занятие с психиатър. Той е трябвало да ги успокои, но в същото време и да установи кой е враг с партиен билет“.

Това заяви бившият член партията Николай Дренчев в предаването “Лице в лице” по БТВ.

Дренчев бе един от тримата депутати от “Възраждане”, които бяха изключени от партията, защото препоръчали за общински съветници хора, гласували при тайния избор на председателя на Столичния общински съвет.

Срещата се е провела в централата на „Възраждане“ днес по време на парламентарния контрол, като в зала са били само тези, които имат въпроси към министри, а останалите са били при психиатъра.

„Виждам една чудовищна атмосфера и питам мои колеги, дали и ние сме били такива, като сме били там, а те ме успокояват, че не е така и затова не сме там“, заяви Дренчев.

Той отказва да напусне Народното събрание, защото „Възраждане“ не е едно лице – Костадин Костадинов, защото хиляди са работили за партията и той е от първия ден там.

„Законодателят много мъдро е помислил това, като е дал възможност на председателя да може да ме отлъчи от парламентарната група, но не и от парламента. Представете си какво би станало, ако един неуравновесен, нарцистичен и егоистичен председател решава да прави каквото си иска“, заяви Дренчев.

Малко след като напусна „Възраждане“, Дренчев сподели, че е ходил на църква и е разговарял със свещеник относно отлъчването си от партията.

Заедно с Дренчев на 9 февруари от партията бяха изключени и Иво Русчев и Александър Арангелов.

“Те са номинирали отцепилите се общински съветници в Столичния общински съвет, които предпочетоха да изберат финансови стимули пред честта и каузата на партията”, заяви тогава лидерът на партията Костадин Костадинов.

Четирима от седмината общинари от “Възраждане” участваха в тайния избор на шеф на СОС.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts