| | |

ФОТОБОМБА! Кейт Мидълтън се появи за първи път след мистериозната операция

Принцесата на Уелс Катрин Мидълтън се появи на публично място за първи път след хоспитализацията си в средата на януари, съобщиха световните медии.

Осведомителните агенции публикуваха снимкa на Кейт, направенa близо до Лондон.

Американският сайт TMZ публикува снимки, направени край замъка Уиндзор в понеделник. На тях Кейт Мидълтън се вози в Audi 4×4, шофирано от майка й Карол. Съпругата на принц Уилям е със слънчевите очила, а изражението на лицето й изглежда доста сериозно.

снимка: TMZ
снимка: TMZ

Кадрите са направени малко преди 9 сутринта, което предполага, че майката и дъщерята се връщат от училище, пише Daily Mail.

42-годишната принцеса претърпя коремна операция в началото на годината. Още тогава британските медии уточниха, че не става въпрос за онкологично заболяване.

Към днешна дата те съобщиха още, че тя е забелязана в автомобил, управляван от майка й. Принцесата за последен път се появи публично на Коледа. След планираната коремна операция от Двореца заявиха, че ангажиментите на Кейт са отложени и че тя ще се върне на работа едва след Великден.

Те призоваха за уважаване на личното пространство на кралското семейство, докато здравето на Мидълтън се възстановява, съобщава БТА.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Инстаграм

Similar Posts