| | |

ШОК! Денков вярвал на слухове: От доста време се говори, че…

Откакто г-жа Петя Банкова беше назначена в Агенция “Митници” имаме рекордно количество наркотици, които са задържани. За мен е много странно точно тя да бъде обвинена, че прикрива канали за наркотици.

Много е важно да се разбере какво се случва, за да не се окаже, че както по филмите я атакуват защото си върши работата. Нямам информация от ДАНС до момента и съм поискал.

Това каза премиерът в оставка акад. Николай Денков, който за последно отговаря на въпроси на граждани и медии във фейсбук.

Ръководителят на ДАНС обяснил на премиера в оставка, че трябва специално решение от прокуратурата. Ръководствата на тези структури не се отчичат пред мен, нито са назначавани от мен, а се отчитат явно пред този, които ги е назначил, обясни още Денков.

Факт е, че са задържани наркотици за милиони. Нека видим какви обвинения има. Ако има доказателства, разбира се, тя ще трябва да понесе някаква отговорност.

От доста време се въртят слухове, може да ги видите и в медиите, че ДАНС прикриват канали за наркотици. Г-жа Банкова е работила там. Аз не мога да ги потвърдя, но точно това би трябвало да е работата на службите , каза още Денков.

Много пъти съм казвал, че в ДАНС има сляпо петно по отношение на корупцията. Те винаги се оправдават, че това е работа на антикорупционната комисия, допълни Денков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts