| | | |

Хазарта зловещо: Министър Гвоздейков скоро ще бъде унищожен, едни хора ще отидат при него…

Моите чувства няма да променят живота на българина. Интересното с Жоро (бел.ред. Георги Гвоздейков) е, че той е един от най-близките ми хора в “Продължаваме промяната”.

Имахме много дълъг разговор преди да вземе решението да стане служебен министър. Според мен, решението му не е правилно и много ще се радвам да не съм прав.

Това каза в интервю за бТВ депутатът от ПП-ДБ Христо Петров – Ицо Хазарта.

“Тезата му е, че има да се свърши една работа, която е за българските граждани. Според мен, обаче, няма да го оставят да я свърши.

Най-вероятно след месец, месец и нещо едни хора ще отидат при него да му кажат, че по едни договори трябва да бъдат направени анекси и едни пари да отидат нанякъде. За хеликоптерите ще го ръководят същите тези хора, които ги бавеха толкова години.

Изключително много държа на него, тъжно ми е от това, което стана”, коментира той.

Христо Петров отбеляза, че най-лесно е да направи песен против “Кирил, Асен” или “някой опонент”. “Това правя цял живот. Няма никакъв смисъл в това”, посочи народният представител.

И отбеляза по-трудната част – реалната работа, която е свършил, като например приноса му за падането на тайната на осиновяването и Закона за авторското право.

Ицо Хазарта разказа още, че се познава с Росен Желязков от ГЕРБ повече от 20 години.

“Преди едно наше съвместно участие му казах: “Не ме притесняват толкова мутренските отвратителни неща по върховете на полтиката, притесняват ме интелигентните хора, които ги поддържат”.

Той ми отговори: “Когато твърде дълго се бориш срещу едно нещо, ти се превръщаш в него”.

Той почти със сигурност ще приеме номинацията на ПП и ще е в листите за евроизборите, стана ясно от думите му.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts