| | |

Николай Нанков изобличи в лъжа Андрей Цеков: Никога не е била кадър на ГЕРБ!

Председателят на регионалната комисия в парламента Николай Нанков изобличи в лъжа бившия строителен министър Андрей Цеков за неговото твърдение, че служебният министър Виолета Коритарова е “дългогодишен кадър на ГЕРБ”.

“Не е добре по принцип да се лъже. Но да използваш лъжа за политическа манипулация, както прави бившият регионален министър Адрей Цеков по адрес на приемничката си на поста, не е и почтено”, написа във Фейсбук Нанков, който е и бивш министър на регионалното развитие.

Лесно проверимо е, че служебният регионален министър Виолета Коритарова никога не е оглавявала кадастъра в Ловеч, обръща внимание той.

И продължава публикацията си така:

“Вероятно Цеков споменава града, защото аз съм народен представител от Ловешка област и се опитва да направи евтино внушение. Мога със сигурност да заявя, че тя никога не е била и кадър на ГЕРБ.

Да, аз съм я назначавал за шеф на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Но тя, като добър експерт, остана на поста и при служебните кабинети, и при кабинета “Петков”.

Нещо повече – след като Цеков я отстранява от кадастъра, тя заема ръководна позиция в просветното министерство в мандата на кабинета “Денков”.

Била е на ръководни позиции в администрацията и преди да оглави Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

Така че Цеков да не търси под вола теле и да се радва, че в МРРБ е влязъл компетентен човек. И да насочи фиксациите другаде.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts