| | |

Георги Георгиев: Ние поемаме ангажименти не само преди избори и ги изпълняваме

Голямата разлика между нас и опонентите ни е, че поемаме ангажименти не само преди избори. И че ги изпълняваме – некампанийно

Това написа във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР София Георги Георгиев.

“Преди една година след среща с граждани от Манастирски ливади – Запад поех един конкретен ангажимент – да осигурим финансиране за така необходимите асансьори за достъпна среда при обръщалото на трамвай 7.

Необходимите средства от 600 000 лв. бяха осигурени в бюджета през септември 2024 г с гласовете на ГЕРБ-СДС и преди това с изрично решение на общинския съвет от 25 май 2023 година конкретно за този проект”, припомни Георгиев.

Публикацията му във Фейсбук продължава така:

“Междувременно тогавашният кмет на район Витоша инж. Теодор Петков свърши всичко необходимо за изграждането на асансьорите – дълги и времеемки градоустройствени процедури, той проведе обществена поръчка и избра изпълнител, сключи договор и през есента започнахме строителството.

След сигнали от граждани за забавянето на строителството направих проверка на място и разговарях с новия районен кмет. Той ме увери, че строителят ще бъде глобен за забавянето, както и че до края на юни обектът ще е напълно готов.

Така работим ние. Разликата е видима.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината и ме подкрепете като водач на листата на 23 МИР в София с преференция номер 101.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts