| | | |

Елена Гунчева изскочи от нафталина: Не знам защо всякаква сатанистка сган се влачи в България

Не знам защо всякаква сатанистка сган се влачи в България. Сега и Хилърито решила заедно с голямата бяла птица Чери точно в България да обсъждат възхода на жените лидери. А, бе, кокошки застреляни, жена-лидер е Маргарет Тачър, лидер е Индира Ганди, вие просто сте се омъжили подходящо!

Така критикува предстоящото посещение на Хилари Клинтън у нас бившата депутатка от “Възраждане” Елена Гунчева.

Бившият американски държавен секретар ще събере в София световни и български лидери от публичния и частния сектор.

На 18 май, събота, те ще идентифицират начините за подкрепа на икономическия напредък на жените в световен мащаб. Домакин на събитието е Кирил Домусчиев, съосновател на инициативата Domuschiev Impact и член на Консултативния съвет на Глобалната инициатива на Клинтън (CGI).

А ето какво написа по този повод Гунчева:

Не знам защо всякаква сатанистка сган се влачи в България. Сега и Хилърито решила заедно с голямата бяла птица Чери точно в България да обсъждат възхода на жените лидери.

А, бе, кокошки застреляни, жена-лидер е Маргарет Тачър, лидер е Индира Ганди, вие просто сте се омъжили подходящо!

Аман от жени, които се мислят, че са някои заради мъжете си. И които са станали известни само благодарение на тях.

Кой щеше да знае Хилърито, ако се беше омъжила за някой обикновен човечец, който не беше станал политик?

Или Черито? Която пък дори не мога да си спомня да е казала нещо, сещам се само за леко малоумната й усмивка по снимките.

Обсъждат нещо, което не им е ясно.

Винаги съм казвала, че жените имат място в политиката. Но политиката е мъжка работа и ако една жена иска да е политик, тя трябва да спазва тези правила. Не да се държи като изкуфяла фитка.

Вижте например Урсузът фон Лайнен – ами толкова несериозно стои навсякъде. Включително с физиономиите, размахването на ръце, илюминатските жестове, глупавите изказвания и още по-глупавите решения.

Ми не става, бе, не става. Можеш да извадиш гинеколожката от кабинета й, ама работата й от нея не можеш да извадиш. Посредствена домакиня на висока позиция. Това е.

И ще завърша конското към Хилърито с една мисъл на Тачър:

“Да бъдеш силна – това е като да бъдеш дама. Ако трябва да обясняваш това на хората, значи не си”. Та същото е и с лидерството…

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts