| | | |

ГЕРБ скочи на Терзиев след поредния скандал: Всякакви оправдания тук са нелепи! Веднага да покаже „законния“ си проект!

“Васил Терзиев нямал време да маркира паркоместа за хората с увреждания на бул. „Патриарх Евтимий“ и „Витоша“

Това съобщиха от Столична община. Стана ясно, че с новата организация на движение в центъра общината е заличила и 30 инвалидни паркоместа.

Потресаващо е, че са премахнати и паркоместата за хора с увреждания пред Първа градска болница. Всякакви оправдания тук са нелепи

Това написа в личния си фейсбук профил зам.-председателят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев по повод поредния скандал, който Терзиев и хората му забъркаха в центъра на София.

“Отделен е въпросът за паркоместа за хора с инвалидни колички, които живеят на тези улици. Техните места също ги няма. Големият проблем е, че не могат и да ги върнат.

Съгласно наредбата за организация на движението общината е длъжна да осигури едно паркомясто до жилището на гражданин с увреждания. Сега това вече е напълно невъзможно.

Настоявам веднага Терзиев да покаже „законния“ си проект и да видим колко места за хора с увреждания са предвидени в него. Има ли ги поне на хартия, намалени ли са или изобщо са изчезнали?

И докато хора в инвалидни колички обясняват за изчезналите паркоместа на бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Витоша“ и ул. „Фр. Нансен“, Терзиев пуска снимка как работници плевят тревички. Нагледен пример за приоритетите на „Промяната“ и неспособността им да управляват и носят отговорност”, поясни Георгиев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук/ Георги Георгиев

Similar Posts