| | | |

Костя Копейкин втрещи с умопомрачителен коментар как работи….

Уникална публикация във фейсбук, в която обяснява как американците ни отнемат националната независимост чрез смешковците Ивелин и Николай, пусна Костя Копейкин.

Насладете се сами на умотворенията на депутата:

Как работи американската пропаганда за унищожаване на национално-освободителни движения?

Представете си една американска колония – примерно България. Сега си представете, че в колонията се зароди една организация, която не е под американски контрол, и поставя под заплаха американското влияние – примерно Възраждане. Веднага се задейства трифазен план за разбиване и унищожаване на борците за независимост:

1.Започва пропаганда срещу суверенистите – изкарват се виновни за всичко. Целта е да разочароват една част от техните избиратели

2.Създават американски проект, позициониран изцяло в нишата на суверенистите, но под пряк контрол на посолството – примерно Български възход. Проектът привлича подмамените от пропагандата хора и веднага бива имплантиран в парламента.

3.След влизането си в парламента американският проект веднага показва истинската си същност и почва да гласува в пълен синхрон с партиите на статуквото или почва да създава скандал след скандал.

Избирателите му виждат, че са били излъгани и се разочароват. Една част от тях казват, че никога вече няма да гласуват. Другата, за да не би случайно да се върне към Възраждане, бива подмамена от друг американски проект – примерно Величие.

И така цикълът се затваря. Като се изчерпи и разпадне и Величие, веднага на резервната скамейка се изправя новият американски проект – примерно Меч. Когато и той излъже избирателите си, ще дойде следващия – Щит, Шут, Мач, Мич и каквото още се сетите.

Този триафазен цикъл на серийна измама ще продължава дотогава, докато има хора, които вярват на американската пропаганда и американските проекти.

А те се разкриват изключително лесно – видите ли някоя нова формация да атакува основно Възраждане, а не проамериканските партии, нещата са ясни.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Снимка Веселин Боришев

Similar Posts