| | | |

Промяната към по-добро не идва с некадърниците, изхвърлени от ГЕРБ

Ще ви напиша няколко реда как аз виждам новите социологически данни.

Четири години Капиталци правиха какви ли не гимнастики, за да свалят от власт бившия си коалиционен партньор Борисов. Дадоха всичко от себе си, за да овладеят медиите. Протестираха рамо до рамо с Възраждане и БСП. Коленичиха на Радев, когото обвиняваха, че е руски агент. Всъщност целуваха ръка на всички американски и руски ченгета, за да им дадат власт.

Най-накрая успяха и взеха властта и медиите. Управляват с отхвърлените от ГЕРБ кадри под името ПП плюс вечно пробутваните лузъри Ристе и ДСбйе. Гушнаха и омразните им “комунисти” и “чалгари”.

Управляваха една година и съсипаха държавата. Толкова си могат. А най-жалкото при тях е, че имаха цели четири години да се подготвят за управление.

Как да е. ГЕРБ отново са първи. И ако не управляват след предсрочни избори, ще е отново плод на извратена коалиция. Като говорим за извратени неща…

Още през 2020 бях против тая перверзия на площада, защото знаех какъв ще е резултатът. Още там виждах сбора от алчни тарикати и смотаняци с много претенции. Прогнозирах и резултата, който наблюдаваме сега. А той беше ясен, защото нямаме нови лица. Старите натегачи са. Нищо повече.

И тогава написах, че напълно разбирам хората, които искат да живеят в държава, която не е на дъното в ЕС. Но промяната към по-добро не идва с некадърниците, изхвърлени от ГЕРБ.

Промяната към по-добро идва с промяната в мисленето.
Вярата в политически месии и лозунги, които искаш да чуеш, води до това.

Най-голямата вина на ГЕРБ и всички преди тях е, че пренебрегнаха образованието. Резултатите са видими.

от фейсбук профила на Ивелин Николов, журналист

Similar Posts