| | |

Киро-Асен-Лена-Лорер са си направили схемите, зареждат батериите на Прокопиев, овладяват връх след връх: от ББР до БНБ

Добър вечер, Слави. Как си, беше ли в “Естѐ”, хапна ли добрѐ? Надявам се да си в настроѐние.

Онзи ден ти се разгневѝ, днес твоят Тошко се подпа̀ли… Кире даже не ви отразѝ.

Твой приближен ми сподели, че малко преди създаването на това правителство, на беседа в 7/8-ми, ти си казал на Кирил и Асен – искам БНБ и БНТ. Те са поклатили с глава и сте си стиснали ръка.

Минаха-не-минаха 3 месеца и те се отмѐтнаха. Започна неравна битка между твоя кандидат за гуверньор Любомир Каримански и между техния кандидат Андрей Гюров – неравна, защото в компроматната война управляващата групировка “Продължаваме промяната” пусна на удобните медии документи, достъпът до които е труден, почти невъзможен – по всичко личи, че са използвани службите, банки и отдел “Личен състав” в парламента. Мачкат!

Наложи ти се, драги Слави, много горчивини и унижения да преглътнеш от вчерашни запъртъци и нагли ПъдПъдъци. Жал ми е за теб, честно! Знам, че влезе в политиката заради кауза, в която ти вярваше и с която увлече много хора.

Нооо…Първо, безскрупулно те изиграха президентът, Мая&Таня, Христо и компания, после дойдоха тези лензещи се продавачи на илюзии, които ти откраднаха част от електората с много пари, с машини и с помощта на държавата, изкомандвана от държавния глава.

Разбирам, бъркам ти в раната. Съжалявам, не искам да те огорчавам и да те уязвявам. Обаче, това е Истината.

Последните дни са абсолютно шизофренични. Ти се заканваше да изчегърташ ГЕРБ, а то Киретата изчегъртват ИТН и твоите хора вече са в нервна криза: Любомир Каримански е заплашван; Гроздан Караджов е предизвикван; Теодора Генчовска е навряна в миша дупка; Александър Николов е замесен в скандал с Херо Мустафа; Ива Митева основателно е възмутена от юридическата несъстоятелност на Никола Минчев… Пред очите ни цялата управляваща бутафория се разпада, но от това страдаш най-много ти. Корнелия се уреди, Христо се подреди… само ти си изолиран и неглижиран.

Твоето участие, драги Слави, в това управление е наужким – носи ти много повече негативи, почти никакви позитиви. #Харакиро отборът Киро-Асен-Лена-Лорер са си направили схемите, зареждат батериите на Иво Прокопиев, овладяват връх след връх: от ББР до БНБ.

Всичко е точно. Те са си на 6!

А ти, Слави?! Къде отиваш ти? Влачиш тежък товар от чужди грехове – мръсни и непростими.

ИТН изглежда обречен на забвение. Освен, ако…

Освен, ако “Има такъв народ” не напусне парламента! Това ще ти върне любовта на феновете, доверието на избирателите и политическите шансове.

Ще спаси честта ти!

Недей да чакаш да дойде месец юни, за да разбереш, че си бил излъган – всички сме били излъгани – за влизането на Северна Македония$Албания в Европейския съюз. Тогава ще бъде твърде късно и много болезнено.

Колкото по-рано покажеш характер и решителност, толкова повече проценти ще вдигнеш на неизбежните предсрочни избори.

Марката ИТН още не е девалвирала. Дай й самочувствие и стойност.

Само ти можеш!
Само ти, Слави!

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

снимка Фейсбук

Similar Posts