| | | |

СКАНДАЛ: Бесепари заявили почивки в базата на Слънчака, искали огромни неустойки

Бесепари, депутати, чиновници в четирите червени министерства, както и служители в централата на партията на “Позитано” 20 са се оплакали от “превземането” на морската станция на Министерския съвет от украинските бежанци в последните дни.

И са поискали не просто връщане на сумите за престоя им, предплатени с едно капаро или целите пакети за фул борд изхранване, а и допълнителни неустойки за “създаденото им неудобство”. Това разкриха потресени от бездушието им техни другари. А въпросът стигна безсрамно дори до парламентарния контрол днес.

Варненският депутат Борислав Гуцанов взе оплакванията на социалистите присърце и ги отнесе директно към вицепремиера Асен Василев, който пък, доста лаконично, съобщи, че онези, пропуснали почивките си в държавните станции на властта, ще бъдат компенсирани по адекватен начин.

По информация на нашите източници недоволството се надигнало конкретно за почивния дом на МС в Слънчев бряг – предпочитано място за отмора на чиновниците от десетилетия, при това на изключително преференциални цени. Точно там от разпределителните центрове бяха изпратени стотици украинци, досега пребивавали в хотелите в района.

Базата на кабинета в курорта е известна с впечатляващо огромния си частен плаж и близостта й до Несебър. Освен това половината от станцията е ремонтирана луксозно, заради което явно негодуват бесните бесепари. Както е добре известно, мнозинството симпатизанти на Столетницата са русофили и в социалните мрежи редовно обиждат бежанците у нас на “укри”, “фашисти”, “наркомани” и “бандеровци”, пише Лупа

снимка Архив
снимка Архив

Similar Posts