| | | |

Ако Кирил Петков не каже имена и факти, е страхливец, клеветящ държавата ни пред чуждите медии

Ако Кирил Петков не внесе в Прокуратурата информация, с която разполага, значи се държи естествено – като дребен лъжец. Прокуратурата е длъжна да го извика и да изиска от него цялата информация – и за корумпираните сиви кардинали, и за корумпираните типове, които получават пари от Русия, чрез което, евентуално, Русия реализира свое влияние.

Това заяви във Фейсбук председателят на ПП АБВ Румен Петков по повод вчерашното интервю на министър-председателя за швейцарско издание, в което той заявява, че у нас има двадесет сиви кардинали, около които се крепи корупцията.

Пред швейцарски медии Кирил Петков обяви:

“…в България има 6,5 милиона души и двадесет сиви кардинали са корумпирани…“.

“…който е корумпиран в България, често получава пари от Русия…”.

Ако той не внесе в Прокуратурата информация, с която разполага, значи се държи естествено – като дребен лъжец.

Прокуратурата е длъжна да го извика и да изиска от него цялата информация – и за корумпираните сиви кардинали, и за корумпираните типове, които получават пари от Русия, чрез което, евентуално, Русия реализира свое влияние.

След като бъдат извършени всички процесуално – следствени действия от държавните обвинители, резултатът да бъде обявен и личностите, които бъдат посочени от Кирил Петков или да бъдат с повдигнати обвинения, или да могат да съдят Кирил Петков за набеждаване.

Ако Кирил Петков не каже имена и факти, е страхливец, клеветящ държавата ни пред чуждите медии.

Similar Posts