| | | | |

Найо Тицин да го поканят да връчи приза “Златен Парапет” на Киро и Лена по време на порно Оскарите

от фейсбук профила на Николай Бареков, журналист

снимка Архив

Ако някой днес направи опит за преврат, това бяха Бтв и Нова, които спретнаха жалък опит да дирижират “протест” под диктовката на пиарите на ПП и Прокопиев, които са едни и същи.

Контрапротестът срещу опозицията събра 200-300 държавни чиновници, депутати, наркомани и офисни плъхове от “Капитал”. Обилно показван от всички гледни точки на камерите на двете соросоидни телевизии. От всички гледни точки липсваха само тези на опозицията.

Затова пък чухме 7-8 пъти през 5 минути екзалтираните потоци на съзнанието на надрусания Киро Петков, любовницата му, баджанака му и тъщата Корнелия, която също куролира на мегафона. Най-достойно се държа пожертвания Никола Минчев, който на финала просто отряза подскачаща патица без глава от бТВ. Все пак се видя изключително ниското ниво на мисирките от ТВ курника. Няма да повторят 2013 и 2020. Друга е ситуацията вече.

Народът е отвратен от наркоманската шайка, която узурпира властта с помощта на чужди сили в безпринципна коалиция. Готвеха безпардонно национално предателство, за да задържат властта. Протестът на “умнокрасивите” вече не звучи престижно. И не е протест, а контрапротест за хаира на властта. Тротинетките и колелетата са сменени от НСО и държавните лимузини и мерцедеси. Умните се оказаха прости, след като ги инсталираха на власт, а красивите взеха да се съешават безразборно по чуждите апартаменти.

Стана безпощадно ясно и колко са тъпи мисирките и колко са плоски и изтъркани “коментаторите” в курниците. Безмозъчната плеймейтка водеща на новините по Бтв Виктория Петрова печели “Златната малинка”, а Асен Григоров, съветникът на министъра на транспорта Дядо Еконтий, грабна приза “Златен Кукерикон” за най-сатирично присъствие. Даже екзалтираният Найо Тицин за малко да мине незабелязан с геврек в ръка тази вечер между девойките с микрофони, а в Нощта на Белия автобус 2013 отнесе Оскар за главна женска роля. Тази година най-много по женски да го поканят да връчи приза “Златен Парапет” на Киро и Лена по време на порно Оскарите.

Similar Posts