| | | | |

Сега критикуват открито Радев, но забравиха, че те го избраха за втори мандат, а ДБ даже пренебрегнаха собствените си кандидати за президент и вицепрезидент

от фейсбук профила на Анна Александрова, депутат от ГЕРБ

снимка Фейсбук

България се управлява от политици, които в публичните си изяви говорят на хората, че са евроатлантици, че Русия иска да ги сваля, а забравят, че управляват с БСП и вицепремиер на правителството им е Корнелия Нинова.

Когато загубиха мнозинството си в НС започнаха да казват, че трябвало диалог, когато месеци наред преди това щяха да ни чегъртат, да ни заличават и т.н.

Сега критикуват открито президента Румен Радев, но забравиха, че те го избраха за втори мандат, а Демократична България даже пренебрегнаха собствените си кандидати за президент и вицепрезидент за тази цел.

Кирил Петков и Асен Василев повтарят сутрин, обед и вечер как България върви към светлото бъдеще под тяхно ръководство, а предлагат актуализация на бюджет, която никой не подкрепя, съдържаща поемането на 10 млрд дълг само за тази година.

Този абсурд, в който живеем продължава вече година.
Нека всеки да прецени, дали да вярва на приказките или на действията, да живее в паралелната реалност на управляващите или да погледне тъжната реалност.

Similar Posts