| | | |

Прокуратурата с извънредни разкрития за ареста на Георги, който уби 2 млади жени ВИДЕО

Шофьорът Георги Семерджиев, който уби две жени при зверската катастрофа в София, е задържан на адрес, на който не е официално Това стана ясно по време на брифинг на разследващите.

„Снощи в 23.08 часа е подаден сигналът за тежката катастрофа. Незабавно са изпратени екипи на пътна полиция. Разследващ полицай е посетил произшествието. От удара автомобилът се разцепва на 2 части, 2 човешки живота са

Установено е, че водачът е напуснал произшествието. Още в ранните часове на денонощието са предприети незабавни мероприятия за установяване на лицето”, съобщи началникът на отдел „Разследване“ в СДВР комисар Стойно Цветков.

На адреса Георги е бил установен преди около 2 часа.

От думите на разследващите стана ясно още, че мъжът е криминално проявен.

„Тестове за наркотици и алкохол чакаме, ще бъдат назначени експертизи. Има няколко лица, които проверяваме. Имам информация, че има още един пътник в автомобила, евентуално за лице от женски пол.

Автомобилът не е с неговите табели, защото е спрян от движение, въпреки всичко си е позволил да го кара.

Установяваме дали книжката, която е представил, е валидна, защото не е издадена от български органи. Открити са полицейски атрибути в автомобила му. През деня мисля, че е извършил още едно нарушение, но не мога да съм категоричен”, добави Цветков.

„Влязохме в жилището няколко часа след като го бяхме установили, защото искахме законът да бъде спазен. Опасявахме се, че лицето може да е въоръжено и затова използвахме екип КОБРА. Лицето беше вътре при влизането, в не съвсем адекватно състояние.

Поиска защитник, даде телефона на майка си”, съобщи от своя страна заместник-директорът на НСлС Ясен Тодоров.

Similar Posts