| | | |

Терзийски, ПП: Фалшиви герои с фалшиви обещания създадоха един фалшив скандал

Йордан Терзийски от „Продължаваме Промяната” смята, че от партията са направили всичко възможно да бъде съставено правителство с първия мандат, били са част и от разговорите за третия. Подчерта обаче, че „вследствие на импулсивно решение на ИТН” вече се върви към избори.

Това коментира Йордан Терзийски от „Продължаваме Промяната” пред Нова ТВ.

„Не знам какво точно се случи в това видео толкова скандално, за да се прекратят тези разговори. Едни фалшиви герои, които дадоха фалшиви обещания, сега създадоха един фалшив скандал. В записа не се казва нищо скандално”, добави той.

Станаха ясни двата лагера – антикорупционният, който сме сформирали с ДБ и БСП, и този на статуквото на ГЕРБ и ДПС, към което се опитват да се прилепят ИТН, категоричен бе той.

Депутатът подчерта, че от ПП са направили всичко възможно да бъде съставено правителство с първия мандат, били са част и от разговорите за третия, но „вследствие на импулсивно решение на ИТН” вече се върви към избори.

Не знам как ИТН четат видеото. Това е пореден пример как една частица истина те могат да я извъртят. Провалиха два поредни парламента, сега свалиха правителството. Ние дадохме шанс, но този път при много конкретни условия, каза още Терзийски.

Планът е да излезем и да спечелим изборите. Няма друг начин, подчерта той.

снимка Архив

Similar Posts