| | | | |

В други случаи предсрочните парламентарни избори са повод за притеснение, но след управлението на ПП, ДБ, БСП и ИТН, те са избавление

от фейсбук профила на Анна Александрова, депутат от ГЕРБ

снимка Архив

Няма успешно правителство, зад което стои хомогенно и единно парламентарно мнозинство, което може да бъде свалено от опозицията или от някой друг.

Ежедневният рев на Кирил Петков, че му е виновен всеки друг, но не и той, за това, че проваленото му управление просъществува едва осем месеца е разказ за политически наивници и представлява отказ от негова страна да осъзнае щетите, които нанесе на държавата ни, която под негово ръководство изпадна в дълбока криза.

Има ли поне един сектор, в който да се вижда някакво развитие и хората в него да са доволни от отношението на изпълнителната власт към тях?

От опозицията ли сме виновни, че цената на енергийните ресурси чупи всякакви рекорди, инфлацията е на нива, които не сме виждали от десетилетия, а през ден в столицата има протести на различни професионални общности и синдикати?

Въпрос на дни е 47-то Народно събрание да отиде в историята.

В други случаи предсрочните парламентарни избори са повод за притеснение, но след управлението на ПП, ДБ, БСП и ИТН, те са избавление!

Similar Posts