| | | | |

Как „евроатлантиците“ от ДБ и ПП се борят с руското влияние и интереси, след като вече дори обмислят общи листи с БZП. Явно за тях властта е по-важна от принципите

от фейсбук профила на Христо Гаджев

снимка Архив

В последния си ден като вицепремиер, Корнелия Нинова от БZП реши за последно да обслужи руските интереси. Може би в очакване на индулгенция за всичкото продадено оръжие за Украйна.

Днес, министрите от БZП бойкотирали всякакви разговори за закупуване на вторите осем Ф-16.
България може да изпусне този шанс, но Кирил Петков и Христо Иванов явно са доволни – нали ще се явяват заедно на избори.

Мотивите на БZП били два:

1.Предстояли тежки кризи – икономическа и социална.

Ами кой ни вкара в тези кризи г-жо Нинова?
Вашето некадърно управление, особено в енергетиката и икономиката, доведоха до инфлация и обедняване, незапомнени от времето на Жан Виденов и Андрей Луканов.

Помните ли как дойдохте в НС на второто четене на бюджета да молите за мерки за бизнеса да посрещнат цените на тока, защото не бяхте предвидили НИКАКВИ мерки?

Благодарение на вашето некадърно управление, зимата ще е хем скъпа, хем студена.

2.Народът се нуждаел от парите, за да оцелее през зимата“. А вноската за 2022 е около 30млн лева и то от бюджета на МО.
Толкова струват на гражданите и 500-те партийни калинки, назначени със списък от Позитано и половината национален съвет на БZП, назначен също на държавна хранилка.

Г-жо Нинова, уволнете партийните си калинки и ще има пари за всички!

Но това дава храна за размисъл:

-Подобно решение, обслужва интересите на Русия.

-До вчера БZП беше мандатоносител- и ДБ, и ПП бяха готови на кабинет на всяка цена. Ако този кабинет бе станал реалност- тези две партии пак ли щяха да клекнат?

-Как „евроатлантиците“ от ДБ и ПП се борят с руското влияние и интереси, след като вече дори обмислят общи листи с БZП. Явно за тях властта е по-важна от принципите.

Последвайте ни вече и в Телеграм

Similar Posts