| | | |

Радев не дава отсрочка на парламента. Нинова: Той е част от групата, свалила този кабинет ВИДЕО

Изявление на представителите на “БСП за България” на излизане от сградата на Президенството, след като върнаха неизпълнен третия мандат.

“Като мандатоносител направихме всичко по силите ки да гарантираме сигурност и стабилност на държавата Изготвихме програма, внесохме 79 закона. Приемането им ще се да облекчи живота на българските граждани”, заяви Корнелия Нинова.

ГЕРБ, ИТН и Възраждане с цинична безотговорност хвърлят в държавата в хаос. Вероятно президентът няма да удължи работата на НС, каза тя.

“Президентът, заедно с опозицията не ни остави и 100 дни толеранс. Смятаме, че той е част от групата, която свали правителството”, коментира Нинова.

Радев е разкритикувал кабинета заради енрегийната криза, съобщи още тя.

Не приемаме критиката на президента че оставяме страната в хаос, да я обърне към ИТН е техния министър на енергетиката. Нямаме никакво желание да носим отговорност за това, защото предупреждавахме -не спирайте прегомворите с Газпром, заяви още тя.

Върви се към връщане на Иван Иванов, което е спорно от конституционна гледна точка.

Не съжалявам, че издигах Румен Радев – той дължи и двата си мандата, особено първия, на БСП. Гражданите да оценят неговата работа.

Не е повдигал въпрос за министри от БСП в служебния кабинет. Подозирам, че ще направи и както преди – ще вземе социалисти зад гърба ни. Но ние не носим отговорност -да се знае, че БСП не участва в този кабинет.

“Като мандатоносител направихме всичко по силите Си да гарантираме сигурност и стабилност на държавата Изготвихме програма, внесохме 79 закона. Приемането им ще се да облекчи живота на българските граждани”, заяви Корнелия Нинова.

Президентът е разкритикувал кабинета заради енрегийната криза, съобщи още тя.

Не приемаме критиката на президента че оставяме страната в хаос, да я обърне към ИТН е тения министър на енергетиката. Нямаме никакво желание да носим отговорност за това, защото предупреждавахме -не спирайте прегомворите с Газпром, заяви още тя.

Similar Posts