| | | | |

Кикито няма здрава психика. Нагледахме се на разстройства на настроението му, парапети и кристали. Викове в парламента и в спалнята: “Свалят ме руснаците!”

от фейсбук профила на Калина Андролова

снимка Архив

Демерджиев обяснява по bTV, че Рашков му звънял, защото се почувствал пренебрегнат от служителите на МВР, тъй като вече не е министър.

Така е, падането от високо е неприятно.

Изведнъж телефонът спира да звъни и довчерашните подмазвачи освобождават пространството. Изведнъж се превръщаш в обикновен човек, който трябва да си пуска сам кафемашината. И това създава стрес; стресът от финалното приземяване.

Рашков ще го понесе този стрес, той е плувал в това море, но се чудя нестабилният Кирил Петков доколко ще го преживее…

Сега диша с надеждата, че пак ще управлява, ама след изборите ще започне да го боли стомаха от пържените картофи, респективно от резултатите на неговата клика.

Ще му се наложи да заживее с вежливата суровост на съдбата – ще трябва най-после да схване, че не е най-атрактивният измамник, най-диверсифициращият енергетик, Кикито на татко, премиерът на Лена, помагачът на Миро и т.н.

Падането от власт винаги е безмилостно. Изисква здрава психика, каквато Кикито видимо няма.

Нагледахме се на разстройства на настроението му, парапети и кристали. Викове в парламента и в спалнята: “Свалят ме руснаците!”.

Абстинентни болки по неоцененото му величие, които ДАНС и МВР трябваше да лекуват, включително с операции пред Кьовеши, Остин и Зеленски.

Изобщо Кикито е голяма лакърдия, смяташе така с илюзии и лъжи да управлява още дълго държавата…

Но ИТН ли, руснаците ли, Радев ли, мафията ли… някой остро се намеси…

Кикито ни убеждаваше, че руснаците са го свалили, Корнелия казва: “Президентът Радев свали правителството!”.

Всъщност кабинетът “Петков” имаше зрелищен шанс и всички предимства да покаже умност, умения за управление, способности за работа в кризи.

Но показа единствено шокираща некомпетентност, безсрамна шуробаджанащина, политическа лъжа от нов, невиждан досега порядък и нула осъзнаване за катастрофичните си грешки…

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts