| | | |

След като ПП им би шута за коалиция, ДБ внесе 8888 подписа в ЦИК и се регистрира ВИДЕО

Представители на “Демократична България” начело с бившата министърка на правосъдието Надежда Йорданова внесоха днес документите за регистрация на коалицията за изборите на 2 октомври в ЦИК.

“Желанието на ДБ за общо явяване с ПП е ясно заявено. Сега на ход са те. България има нужда от голямо обединение, което да представлява протестиращите хора през 2020 г., които ясно заявиха, че не може и не следва България да се управлява от корупционното статукво.

Това, че към настоящия момент ние имаме отделна регистрация, означава, че очакваме ясен отговор от ПП и все пак има последващи етапи.

Знаем, че по хронограма до 27 август е възможно регистрираните субекти да се обединят за общо явяване”, обясни Йорданова пред журналисти. Тя определи въпросът, че ако все пак има обединение, към коя от регистрациите ще бъде вписано то, като технически.

Осмицата е символ на равновесие и устойчивост. Който каквото посее, ще пожъне и това е символ на виждането ни, че в България трябва да има разум в политиката и устойчиво управление”, допълни тя.

“Резултатите от изборите ще коментираме след края на изборния ден. България има нужда от стабилно управление. Грижа на политиците е да започнем да събираме, обединяваме и да лекуваме обществото”, каза още Йорданова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts