| | | | |

Симпатизантът на Възраждане, пишман националиста не е националист. Той е смачкан от живота несретник, който яде шамари от жена си, децата му го презират, а приятелите му му се подиграват

от фейсбук профила на Венци Мицов

снимка Архив

Симпатизантът на Възраждане от Младост 4…

Отдавна не съм ви разказвал за него. Преди той беше симпатизант на АТАКА, когато ме видеше, ми крещеше зад гърба “ВОЛЕН ИДЕ, ТОЙ ГОВОРИ МНОГО ИСТИНИ”, а аз му казвах кротко да се разкара и продължавах по алеята с кучето, докато той продължаваше истерично да квичи.

Впрочем при единствения ми опит да говоря с него той разказа, че е българин, патриот и пуска на детето си само ЛЮБЕ и Кобзон. И не се шегувам…

Преди около месец беше последната ни среща. Вървях с кучето покрай игрището в паркчето срещу моя блок, когато някаква кола спря.

“УМРЕ ЛИ ЗАПАДО??? КАЖИ МИ, УМРЕ ЛИ??? ИДЕ ЛИ ПУТИН??? ИДЕ ЛИ ВЪЗРАЖДАНЕ???” – извика някой от една кола.

Гледам колата- немска. А от колата се подава запотената мутра на бившия атакист, настоящ фен на Възраждане.

“А бе, ти що не си с руска кола? Хайде, лека вечер!” – казах аз и продължих.

“Само ми кажи умре ли Западо? Иде ли Путин? Иде ли Възраждане?” – продължи активиста.

“Не. И ако обичаш, не ме занимавай с емоционалните си проблеми” – отвърнах аз и продължих.

“НЯМА НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ! НИЕ ИДВАМЕ! А ТИ ЩЕ ИДЕШ В КОНЦЛАГЕР!!!” – допълва истеричния пишман националист.

И на своята еврогейска кола той тръгва към своят евразийски дом, за да възпитава децата си на патриотизъм. Кобзон, Ростогуев, Бесогон на Кончаловски…

Пишман националиста не е националист. Той е смачкан от живота несретник, който яде шамари от жена си, децата му го презират, а приятелите му му се подиграват.
Той смята, че за това вината не е в него, а в ЕС и НАТО. И за това пишман националиста някой ден ще дойде и ще ви изкорми с джобно ножче.

Не знам защо пиша тази история. Не ме е страх от карикатури като този несретник. Страх ме е от онези, които се възползват от всеобщата българска простотия и вместо да направят нещо, щото тя да започне да изчезва, я подклаждат и печелят политически дивиденти.

Този пост е към националистите. Ако наистина сте националисти, щяхте да знаете, че “родина” не е място, в което говорим враждебно за всички наоколо (без Путя), а място, в което живеем достойно.

Айде да погледнете малко в тая посока, а не да търсите връщане на комунизма и да продавате тъпотии за кеймтрейлс, зли норвежки джендъри и химически пневмонит.

А че аз съм еднакво мразен от всички – чужди и свои – не е новина. Както и не е новина, че пишман националиста никога няма да се качи в Москвич..

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts