| | | |

НА ЖИВО Бойко Борисов: Вместо да надградят промяната, те унищожиха всичко направено ( Обновява се )

Бяхме добри, бяхме много добри. Издействахме си Европейско председателство, приемането в Еврозоната и Европейския банков съюз. Ние засега сме получили нула компенсации. Неслучайно си докараха “Джемкорп”.

Това каза в Плевен лидерът на Герб Бойко Борисов.

Сега ви лъжат със заплати. Не може да ви докарат до нула. Оставихме в нарочна сметка да достроят магистралата до Плевен. Какви инвестиции ще пливлечаш, като по пътищата ни се пътува с часове.

4 милиона са изтекли от България за пет месеца пред посредници. Искат да влязат в управлението отново да крадат. Както го правят през бензина. Откраднаха ни и слогана ни за промяната, каза Борисов.

Всички наши участници по студията ходят с фактури, за да питат какви са договорите. Сега 800 милиона за “Булгаргаз” ще се връщат след 2025 година.

Какво е това дотиране, това перпетум мобеле, тези пари излизат от вашите джобове. Всичко плащате. Това е партията на посредниците. З

а две години къщичка за птички не направиха, една велоалея не направиха, а твърдяха за четири моста. Едни и същи клишета и лъжи. Нито имам кюлчета, нито банка, каза Борисов.

Той каза, че бензинът реално трябва да е с един лев по-евтин. Откъде е инфлацията, след като имаме жито, ечемик, слънчоглед, защо е скъпо олиото, ВПК работи. Инфлацията значи идва от посредниците, каза Борисов.

И Станишев, и Орешарски вдигнаха пенсиите и заплатите, а на нас остана реално да изкарваме парите, за да се платят тези пари, каза Борисов, като припомни, че вече е изпадал в подобна ситуация.

Само аз съм направил 140 детски градини, направили сме толкова зали и стадиони, припомни Борисов.

“Ние имахме най-доброто председателство в ЕС. Издействахме си влизането в чакалнята на Еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз”

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на откриване на предизборната кампания на партията.

“При Бойко нафтата беше 2 лв., бензинът беше 2,20 лв. – при вас е 3,70 лв. Ето ви 12-те години, за които говорят пиарите им. Няма сфера, където нещо да се е подобрило, всичко е разрушено”, каза още той.

“Лозунгът, когато бях кандидат за кмет на София беше “Генерална промяна”. Те и това изкопираха, не можаха нищо да измислят. Вместо да надградят промяната, те унищожиха всичко направено. Една къщичка за птички не направиха, една велоалея, нищо не направиха”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Eдин лев на литър компенсация за горивата предложи Борисов.

“Виждате, откакто Киро и Асен ги няма, горивата започнаха да падат надолу.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts