| | | |

НА ЖИВО Слави Трифонов отговаря на въпроси на феновете си: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени ( обновява се )

Лидерът на “Има Такъв народ” Слави Трифонов избра 6 септември – Деня на Съединението, за да отговори на въпросите на своите избиратели и фенове. Да започнат да ги задават той призова още в началото на седмицата чрез профила си във фейсбук.

Ето какво още написа тогава Трифонов:

“Взимал съм много интервюта и съм давал интервюта. Не много, но съм давал. Но смятам, че най-важното интервю е това, в което вие задавате въпросите, защото вашите въпроси са искрени, откровени и важни.

Затова ще ви дам интервю на 6 септември от 18 часа по “Седем-осми Ти Ви” и на страницата ми във фейсбук. Тези от вас, които искат да ми зададат въпрос във видео-връзка, да ми пишат лично съобщение тук, на моята фейсбук страница.

Очаквам с огромно чувство за отговорност и нетърпение вашите въпроси”, обяви преди дни лидерът на ИТН.

“Слуховете за моята смърт са силно преувеличени” – така отговори Слави Трифонов на първото питане на колегата си Ивайло Вълчев “Жив ли си? Как си?”.

Защо сте ме опънали сега тук? Така започна фейсбук лайфа на лидера на ИТН Слави Трифонов.

“Аз съм задал много въпроси, направил съм много интервюта, но не одобрявам медийната среда у нас. Заради това пък имаме интернет и сега всеки може да бъде журналист”, продължи той пред колегата си Ивайло Вълчев.

Човек трябва да говори, когато има какво да каже, аз ще отговоря на всички зададени въпроси под лайфа във фейсбук.

Първият такъв въпрос беше: Слави, как си, добре ли си” – “Да, слуховете за смъртта ми са силно преувеличени!” категоричен е той.

“Ако влезете отново в парламента бихте ли направили коалиция с ГЕРБ?, беше вторият въпрос. – Не! Не, не и не! Колко пъти да го кажа? Не!- заключи той.

“За мен политиката е средство, а не цел – да се реализират намеренията на една група хора.” Така отговори той на въпроса дали би останал в политиката, ако загуби предстоящите избори

Запитан ще го видим ли като кандидат за президент, лидерът на ИТН отвърна с категорично “Не!”.

На зрителски въпрос кой от тримата харесва повече – Бойко Борисов, Кирил Петков или Асен Василев, Трифонов отговори:

“Хич не са ми симпатични и тримата. По манталитет са оказаха едни и същи – те толкова искат да имат власт, че са готови на всичко в името на тая власт”.

Когато ние имахме участие в парламента нямаше как да се случи правителство по обективни причини, вторият път предложих правителство на малцинството, но пак не се получи и третия път вече направих всичко възможно да има правителство.

Така обясни Слави Трифонов поведението на ИТН през последната година, след като се пусна на живо и отговаряше на въпроси на гражданите.

“Ние как си го представяме беше едно, после става друго – ние не сме свалили правителството, а излязохме от коалицията. Аз гледам да си спазвам думата. Македония е национален и емоционален казус, който би трябвало да вълнува всички.

Асен Василев и Кирил Петков тотално сгрешиха финансовата ни политика. Тези двамата гледат в очите и лъжат. Казвам го от личен опит. Трябва да си много нагъл, за да го правиш. Тия са си такива. Аз ще ги осъдя и сцепя за тия лъжи на Капитан Андреево”, разгневи се той.

“Тия хора не трябва да нямат никакъв досег до власт и политика. Аз съм брутално откровен, но истината си е истина. Времето ще разкрие истината за това, което се случи. “, заканва се Трифонов.

Той хвърли бомба като заяви: “Аз не съм вече телевизионен водещ, а гражданин, който участва в политически проект”.

На въпроса ще организира ли Слави Трифонов концерт на стадион “Васил Левски”, той отговори така:

“Сега “Ку-ку бенд” ходят по концерти и това, че не участвам сърцето ми в кръв облива, защото аз съм част от тях. При първа възможност, когато обстоятелствата ми подскажат ще направим такъв концерт.”

“Няма да ме видите като кандидат президент”, отговори лидерът на ИТН на друг въпрос от зрител.

“Кой повече не харесвате ПП или ГЕРБ?” – “Не става въпрос за емоции, не е важно да се харесваме, а да свършим работа. Аз тези не ги харесвам по различни причини – единия от по-отдавна, другите от скоро, но пък тях грам, грам не ги харесвам.

Те като служебни министри дойдоха при нас и искаха да участват в управлението – малко като платения секс ми е това.

Те дойдоха и се предложиха – Петков, Василев и Денков като Петков говореше и поставяха ултиматуми.”

Аз като не подавам декларация провокирам контролните отговори да ме проверят – има ли нещо не чисто – при мен такива неща няма.

Така отговори Трифонов на въпроса кога смята да подаде данъчна декларация и да изкара на светло доходите си.

“Избрах да не правим типичния лицемерен предизборен клип. Самурай значи да служиш. Аз искам да служа на управляваните, а не на управляващите. Харесвам, че достойнството и честта са на 1-во място при тях.”, обясни лидерът на ИТН предизборният си клип.

“Никога не можеш да разбереш дали някой е предател или не. Всички ние сме били предавани. Понякога на предателите им личи. На 1-во място търся качества – професионализъм и лоялност.”, каза той.

“ИТН иска да се реализира референдум. Българите трябва да изберат по какъв начин да бъдат управлявани. Може пък другата форма на управление да е по-добра.” Така разясни Трифонов желанието си за участие в управлението.

“Не знам защо ПП получават медиен комфорт, преди ГЕРБ бяха така. Явно властта кара журналистите да си премрежват погледите.”, недоумява той.

“Превел съм 10 000 лева от личните си пари за хората в Карлово. Това съм направил, понеже ме питате какво съм направил.”, каза политическият лидер.

“Не знам защо не съм дипломатичен, защото съм брутален. Предпочитам да не съм симпатичен.”, каза той.

“Ивайло, аз безкрайно те обичам. Ти си един невероятен мъж, с който имам честта да работя толкова години. Ти си невероятен поет, невероятен професионалист и хората те обичат – може да си сигурен”. Получи емоционален изблик, насочен към водещия Ивайло Вълчев – Трифонов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts