| | | | |

Лена, сътрудничката на Кирчо по парапети пак е чоплила из Гугъл за да жегне Борисов

Бившият говорител на кабинета “Петков” Лена Бориславова не спира да човърка из Гугъл само и само да жегне лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Редом с това тя продължава да се изявява чрез фейсбук статуси.

Ето какво написа сега Бориславова ни в клин, ни в ръкав:

“ГЕРБ Уроци по Евроатлантизъм:

1.Получаваш данни, че Путин се готви за проект за газов коридор, който цели да изолира Украйна. Годината е 2017, т.е. много след незаконното анексиране на Крим… от Путин;

2.Заделяш 3 млрд. лева държавни пари (нито цент чужда инвестиция – сакън да не се намеси външен контролен орган) и ги инвестираш в проекта по т.1.

В това време продължаваш да управляваш най-бедната държава в ЕС и да държиш над 1 млн пенсионери под линията на бедност.

3.Като умел държавник правиш всичко възможно проектът да бъде завършен в максимално кратък срок – все пак Путин иска да е готов до 2020 г.

Това че си нарушил някой друг национален закон… ЗОП, опазване на околна среда … не е важно, защото си евроатлантик.

4.Построяваш проекта по т.1., като се уверяваш, че за България няма предвиден и запазен капацитет – с други думи, нито една молекула газ по тези тръби не се отклонява и не стига до български потребител. Национален интерес ?!

5.Гледаш … отстрани … Гръцката връзка.. ако стане, стане … ама по-добре да не става … особено да не се бърза.

6.Караш си спокойно и си паркираш подарения джип от Аркад – фирмата строител на проекта по т.1. Да не си луд да връщаш такива подаръци!”

Чудно защо обаче Лена, която разполагаше с огромна власт като началничка на кабинета на Кирил Петков и негова най-близка сътрудничка по парапети и стълбища, не разнищи тогава тези золуми на Борисов, а чак сега я осеняват епизодични проблясъци след справки в Гугъл

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts