| | | |

Защо ПП смятат, че някой кани точно тях на разговори за антикризисно правителство. Може ли да има антикризисно правителство ТОЧНО с тези, които създадоха всички кризи?

Аз не знам защо ПП смятат, че някой кани точно тях на разговори за антикризисно правителство.

Може ли да има антикризисно правителство ТОЧНО с тези, които създадоха всички кризи? Кризата в енергетиката и шоковото поскъпване на всичко да го оправят тези, които го създадоха?!

от фейсбук профила на Рашел Леви

снимка Архив


Това е все едно в Северна Корея правителството да участва в антикомунистическа кръгла маса, на която ще се разискват свободите на гражданите? Това е несериозно.

Или пък да искаме ПП да участва в проатлантически разговори.

Напомням на “интелектуалния” ни елит, че ПП заявиха подкрепата си за Радев, след като той категорично отсече, че Крим е руски. Дори в изборния ден агитираха за него, нарушавайки ( естествено за тях) закона.

Смешно е да се смята, че някой ги кани.

Евроатлантиците обаче е крайно време да се обединят около неотложното.

Предполагам, че знаете за “мимикрията”, създадена като идея в недрата на “развития” социализъм и в явочните квартири на ДС много преди сегашните ПП-та да бъдат въобще замислени за създаване и далече от годините, в които са се родили.

Така се появяваха в различни периоди аморфни маси от пребоядисани “техни” хора.

И у нас, и по широкия свят, където ги имаше в ролята на какви ли не( вкл. “бегълци”от режима).

Онази система не си поплюваше, да ви кажа.

Живеем в полуразпада й от десетилетия. Рано или късно прикритието и реквизитът й се окъсва, избледнява и става лека-полека бутафория.

Така че разговорите за дясното ще се водят много скоро в руините на изпокъсаните декори, сред заглъхващите крясъци на актьорите, които животът ще измете.

Тези разговори предстоят.

Маските паднаха, а децата и внуците на онези, които нямат работа около дясното, ще стават все по-несъстоятелни и все по-уверяващи ви, че са леви. Те впрочем вече ви го заявиха.

По посредниците и лъжливите обещания ще ги познаете. По безочието и надменността – тоже.

Запазена марка на техните предшественици е.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts