| | | |

Младоженката Гунчева скандално: “Възраждане” има огромна тролска армия, която докладва профили

Не съжалявам, че не съм народен представител в следващия парламент, защото не се кандидатирах. Имах предложения от партии, на които отказах. Но предполагам, че скоро пак ще има нови избори.

“Възраждане” има огромна армия от тролове, които се включват, когато за партията се говори добро или лошо.

Това заяви отцепничката Елена Гунчева пред Нова.

Всеки член на партията има по няколко профили, има профили, които винаги се включват ксогато се спомене партията, поясни тя.

Тези тролове се командват от асистентка по пиар от Варна, която отговаря за социалните мрежи – организира тролски атаки, отбива ги и т.н., бе директна бившата депутатка.

Когато има интервю на Костадин Костадинов, има едни затворени групи, в които се спускат задачи и се казва – пишете положителни коментари, разказа Гунчева.

Тя обясни, че е била част от тези групи и знае какви задачи се спускат там.

Например, ако някой му каже Копейкин – отдолу троловете се включват и казват – този трябва да се разстреля, да се обеси и т.н. накрая да му се докладва профила, обясни в детайли дръзката дама.

Указанията ги дава ръководството на възраждане – напр. Николай Дренчев, Цончо Ганев, изброи Гунчева.

Тролската армия е голяма, когато тръгнах срещу “Възраждане”, се вижда, че ме атакуваха хиляди, без снимки на профилите, с по 12-15 приятели, конкретизира тя.

По думите ѝ за “Възраждане” гласуват основно тези хора, които не харесват ЕС и НАТО. Тя призна, че в партията обаче се допускат много грешки, с които се опорочава идеята, заради която е била основана.

По време на пребиваването си в предишния парламент Гунчева заяви, че ГЕРБ и “Възраждане” неведнъж са гласували заедно в пленарна зала.

Според нея може и да не става дума за пари, а за обещания за депутатско място.

“Чувала съм как Костадинов казва да гласуваме “за” всички предложения на ГЕРБ. Десислава Атанасова често идваше в нашата стая, а той често говореше с хора от ГЕРБ.

Никой от нас нямаше право на собствено мнение. При гласуването на Закона за съдебната власт ни бе наредено да гласуваме половината “за”, другата половина “против”, “за да се харесаме на съдиите”.

Илюзорно е “Възраждане” да се включи в управлението като първа политическа сила”, посочва тя.

И уточнява, че постът ѝ, който гласеше, че Русия би могла да улучи с ракета Министерския съвет, е бил ироничен и не е донесъл последствия за нея. Освен това не съжалява за него.

Решава да не се кандидатира за депутат в новия парламент, въпреки че е имала предложения.

“Предполагам, че скоро ще има нови избори, ще изчакам. Смятам, че е време да се погрижа за личния си живот, политиката ми показа достатъчно.

С мъжа ми се запознахме на протест срещу корупцията по време на Борисов. Сега се оказва, че не сме постигнали нищо.

Вярвам, че България трябва да бъде над всичко. Семейството ни споделя русофилски ценности, но границата са интересите на България”, споделя Гунчева.

В заключение посочи, че “е илюзорно от “Възраждане” да смятат, че ще станат първа политическа сила”.

На въпрос защо паметникът на Альоша в Пловдив е по-висок от на Левски, тя все пак обясни, че Апостола е над всички.

Да, това дразни донякъде, то е решение на власт, която е била зависима. Както в момента нашата власт е зависима от американците, каза ексдепутатката.

Гунчева обясни, че има още скандални чатове, но няма да ги изнесе. Щом не съм ги изнесла, значи смятам, че не е коректно. Но не показват истината.

Истината е, че се допускат грешки и се опорочава идеята, установи тя.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts