| | | |

Руди Гела изтрещя: Много хора се страхуват от мен – хора, структури, …..

„Моят сигнал беше за конфликт за интерес срещу госпожа Лечева. Той е добре аргументиран.

Тя не е напуснала едни сдружения, което изисква законът. И е отпуснала средства за ремонта на стрелбищен комплекс, който се ползва от федерация, на която тя е председател“.

Това заяви за „Лице в лице“ депутатът от „Продължаваме промяната“ Радостин Василев по повод задочния спор на Радостин Василев с министър Весела Лечева.

Служебният министър на спорта Весела Лечева е поканила лидерите на ПП, за да им покаже някакви документи. заяви депутатът Радостин Василев. Той уточни, че те не са отишли и призова министър Лечева да направи тези документи публично достояние.

Той обясни, че в лично качество за него не е важно да бъде председател на парламентарната спортна комисия и това не е самоцел.

„Няма мнозинство, за да бъда избран за председател, е най-простият отговор, както нямаше и мнозинство, което да избере Никола Минчев“, коментира Василев.

“О, много хора се страхуват от мен. Щом може да си представите, че е проблем да стана председател на спортната комисия, може да си представите какъв страх ги тресе хора, структури, цели организации от мен”, каза бившият спортен министър Радостин Василев.

Той бе категоричен, че никога не си е позволявал да обижда или обвинява някого, без да има доказателства. Василев добави, че е готов да се подложи на детектор на лъжата.

„Ще поема цялата отговорност да казвам истината“, подчерта народният представител.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts