| | | | |

Мрежата се тресе: Бащата на Киро – измамника зове за протест

С 11 гласа “за” и пет против правната комисия в НС задвижи връщането към гласуването с хартиена бюлетина. Очаквано текстът, предложен от БСП, бе подкрепен от ГЕРБ и ДПС.

Депутатите на ПП напуснаха заседанието, а Петко Петков – бащата на бившия премиер Кирил Петков пусна пост в социалната мрежа Фейсбук, с който призовава за протест.

Това от своя страна доведе гнева на тези, които не вярват на машините и искат да имат право на избор как да упражнят правото си на вот

Ето част от мненията

Борислав Цеков, конституционалист

Татко Петко зове за бунт в подкрепа на машинната измама. Знае човечецът, че без мадуровките синчето скоро ще гледа Парламента само по телевизора.

Цветан Фиков, журналист

Татко Петко – празен му площада.
Завалията, така и не разбра, че синът му вече дори една гарга не може да уплаши.

Ивелин Николов, журналист

Умният красивитет се готви за грандиозен протест срещу връщането на хартиената бюлетина.

Чакайте малко! ГЕРБ, ДПС и БСП заявиха още преди изборите, че искат смесена система. Тоест хората са гласували за тях, знаейки за това тяхно намерение. Тук нямаме измама, подмяна на вота или задкулисие.

Какви са тия заплахи за метежи?

Все едно Възраждане да обяви метеж, защото другите не искат да излизат от НАТО. Или ГЕРБ да обявят протест срещу партиите, които са обявили и предизборно, че не искат коалиция с тях?

За какво ходим на избори изобщо, ако решенията на парламента ще се диктуват от една малка бойна група протестъри? А решенията често пъти се диктуват именно от тази групичка и началниците им. Като в нито един случай тези хора не излязоха с някакво социално искане или искане, което да има стойност извън интересите на жълтите павета.

Сега групичката крещи, че машините спрели купения вот, което не е вярно, защото продължават арестите за купуване на гласове по изборите. Машините спряха част от хората да гласуват и породиха съмнения в прозрачността на вота.

Но да се върнем на купения вот.

Не може купеният вот да бъде причина за машинно или хартиено гласуване. Това е перверзия.

Купеният вот е престъпление и трябва да бъде отстранен като явление от МВР, прокуратура и съд, а не през машини или бюлетини.

Но кое ли не е перверзно у нас? Педофилията е престъпление, но това не пречи почти всяка година да ни съобщават тържествено за дете родило дете в циганската махала, като новината не е за арестувания баща, а че бебето било първото за годината. После пуснат по някой друг презерватив в махалата. Бегай.

Същото е и с оправданието за купения вот.

Хвърлят по някой друг “презерватив” под формата на поправка в Изборния кодекс, за да може спокойно купувача на гласове да “изнасилва” демокрацията.

И сега спорът е с машини ли ще се купува или с бюлетини. Така ли?

Недялко Недялков, издател

Татко Петко плаши гаргите с протест срещу хартиената бюлетина. Призовава партиите да не влизат в петък в зала.

Готина концепция – синът депутатин, лидер на парламентарна група, а от другата страна дъртият вампир – рушител на парламентаризма, зове за бойкот на НС и метежи.

Ще им позволим ли?

Бащата разпорежда на инфантила поредна гавра с демокрацията.

Петьо П. Блъсков

Наркоманската шайка на Киро се изнесла от парламента, заради разискването за връщането на смесеното гласуване с хартиена бюлетина и мадуровки.

Много са им важни машинките, мнооого.

На последните избори те им отчетоха между 8 и 10% горница. Техни хора ги програмираха и държаха кодовете.

Без машинките те са мъртви. Ще се борят до кръв да има САМО машинно гласуване.

Бащата на Киро-измамника зове за протест в петък срещу… правото на хората да избират как да гласуват.

Страх тресе бардака.

Николай Бареков, журналист

Мадуровките не са пипани тук, те така са били програмирани “там”. Алгоритми.

Примерно, ако в името на някоя партия се съдържа определен символ или код, се задейства система от действия, които добавят софтуерно към резултата и 4,5,7 или повече % на финала на изборния ден.

Колкото и да се рови в изборните машини, всичко ще излиза точно, а “Продължаваме промяната” ще взимат проценти.

На следващите избори социолозите могат да им дават 3%, а те пак ще вземат 15-20% на края и тогава чак ще светне шашмата и за идиотите.

Ако се знае кодът, който задейства софтуера да надува резултата, някой льольо може да си кръсти с такова име коалицията или партията, че да побърка машините или да вземе 20% без да го броят за жив предварително в екзитпола.

Има логика и когато тя е нарушавана системно, има измама. Математиката е точна наука. Точка.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts