| | | |

Криминалист: Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите действия

Въпросът е да се потърсят обективните причини за изчезването. Наясно съм с проблематиката по издирването. Искам да отбележа обаче невижданата гражданска мобилизация – тези хора търсят Сашко денонощно.

Това заяви пред БНТ Ботьо Ботев, криминалист.

По думите му ангажирани са необходимите хора и така спонтанно доброволци да отреагират на въпросната ситуация е нещо много важно.

Денонощно да са там тези хора заслужават една огромна благодарност, независимо от резултата.

“Мен лично ме притесняват обясненията на бащата. Има някаква нелогика в действията на бащата, има нелогичности, които са свързани може би с житието и битието, или пък с неговите особености”, каза още Ботев.

Оказало е известно влияние забавянето на информация. До колкото знам доста късно е подадена информация към органите. Когато бързо се отреагира, резултатите могат да бъдат други.

Той казва, че не може да живее без детето, но той логично и обосновано казва какво се е случило. Това не значи нищо, човек реагира по различен начин, но трябва да се вземе предвид при оценката.

Районът, който се посочи е огромен, но може да е направен пропуск в гората.

Дай Боже детето да бъде намерено, но аз лично се съмнявам. Намирането при каквито и да е обстоятелства, дори трупчето, ще даде отговор на редица въпроси”, смята криминалистът.

Той напомни, че трябва да се вземе и предвид какви хора живеят в района.

“Педофили, много лесно е едно такова дете да бъде привлечено. Има много неща има, които си противоречат”, каза още той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts