| | | |

Нов УЖАС ни сполетя! Изчезна момиченце на 12 години

За изчезнало дете в пловдивско село съобщи ексклузивно Plovdiv24.bg

Става дума за 12-годишно момиченце, което е оставено вкъщи заедно с други деца от майка си, която по-късно, прибирайки се, не го намира в дома им.

Детето е от сирийски произход, майката е сирийка, която работи в Болярино. В момента почти цялото село е вдигнато на крак да търси изчезналото дете.

Все още няма яснота в колко часа точно момиченцето е забелязано за последно. От момента, в който е подаден сигналът на телефона 112, полиция издирва момиченцето.

В момента на място са шефът на РУ-Раковски, шефът на Областната дирекция на полицията старши комисар Васил Костадинов, както и много полицаи.

Извършват се издирвателни действия.

Майката работила в селото от месец юни, живеела там с мъжа си, били много свестни и добросърдечни хора. Откакто тези хора са в селото, не са имали проблеми с никой, почти се изключва версията детето да е отвлечено.

В момента цялото село издирва детето и се надява, че не се е случило нещо лошо и всичко ще приключи добре.

Селото още се помни с една жестокост, отново свъзана с чужденец.

Кипърският фермер Димитракис Пирилис, който прегази с джипа си крадец в нивата си в с. Болярино, бе обвинен в умишлено убийство.

Срещу кипърския гражданин е повдигнато обвинение за това, че в нощта на 11 срещу 12 май, в землището на с. Болярино, при управление на товарен автомобил е нарушил правилата за движение по пътищата и е допуснал пътнотранспортно произшествие, вследствие на което умишлено е причинил смъртта на 30-годишния Петър Гаджанов.

Очаквайте подробности!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts