| | | | |

Всички уличници станаха “елит”, мафиотите станаха “почтени”, тинята и плявата заляха Парламент и Министерства, и медии

Няма да спра да го повтарям!

Мозъчната мизерия не прощава на никого ! Тя не може да се скрие ! Тя напира да се покаже на света ! Независимо, дали си цар на шоуто, или на блатото, или на козичките, или на улицата и влаковете !

И понеже “нестихващите, масови ” протести по улици и магистрали на мизерстващите батки с джипки, въргалянето на Маямата, Настимир, влаченето на ковчези и резането на глави по жълтите павета все пак стихнаха, започна Парадът на “умствено мизерстващите” по студия и форуми! .

Всички уличници станаха “ЕЛИТ”, мафиотите станаха “почтени”, тинята и плявата заляха Парламент и Министерства, и медии !

Най-отпред Славун (единица мярка за пр@стотия)! Изминал пътя от продавач на мартеници в подлеза до фалшиво пеещ барт на мафията, напиращ за бляскава политическа кариера, добрал се благодарение на Мадурките до лелеяната политическа власт и сринал се от собствената си пр@ст@тия за дни !

Редом с него Лъжа Импексова Решетникова!

Заграбила милиони от Импексите, оставила без поминък и пенсии работниците, обрала касичката на БСП, същата дето искаше отчет за всеки лев похарчен от управляващите по време на пандемията, за лекари, за оборудване, за ваксини, за пенсии, за мерките 60/40, 80/20 за хората добрала се до властта ПАК открадна милиони от износа на оръжие за Украйна !!!???

Кирчовци, Кокорчовци и една сюрия “меко” говорящи”, кършещи меки китки, ни обясняват, колко са “уникални”, неповторими, и незаменими, след колосалните многомилиардни грабежи, Джемкорп, посредници за газта, след завземането на властта от любовниците, кумовете и кумиците им, след сриване на икономиката на Държавата и живота ни!

Черешката на тортата е царят на блатото, гордо управляващ търкалящия се безмоторен самолет на Президентството !

Него пък и Втората Му, и баща Му (мир на праха му), и то по два, и по три пъти бившите управляващи го катастрофирали !?

Добре, че излезе и на висок глас нарече собствения си избор за управляващи: ЛЪЖЦИ, ШАРЛАТАНИ и АМАТьОРИ !

А той- ЦЕЛИЯТ в БЯЛО!

Добре, че свършиха консултациите на Незначителния Фигурант с незначителните ситни нови и стари прахови частици, но уникални крадци !

Сега всички мозъчномизерници влязоха в обяснителен режим, защо, как и кой ни доведе истинската мизерия, спекула и инфлация!

Ох, ма мамо !Мозъчната мизерията на водачите е пълна!

Да не забравя и кретащите след тях журналя, защитаващи с телата и достойнството си крадците и мафията превзела живота ни ! Достойни носители на 112-тото място в света по обективност !

Пазете се хора! Тия от парада, не спазват Правилника на движение, не го знаят, не могат и не искат да си правят труда да го прочетат!

Имат си свои правила от паралелния си Свят, в който си живуркат с откраднатите наши милиарди, газят закони и Конституция, а вече газят и нас, и децата и внуците ни!

Тежко ни българииии ! Тежко ни!

от фейсбук профила на Мая Йорданова

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts