| | | | |

Обезумяла за промяна, но единствено в имотното си състояние групировка, мина като каламитет скакалци през ….

26 години от закъснялата нежна революция от 10 януари 1997 г.

За да не напишат и тези след нас същите редове през 2049 г., днес сме длъжни да приключим с шарлатанията в българската политика.

Видяхме на какво е способна тя, уверихме се, че само за месеци може да „сри” граденото с години.

На „алангро” разбитата за отрицателно време от #простовците държава, сега търси отчаяно спасение, което може да дойде само носено от истински родолюбиви хора, а не от безродни самозванци.

Обезумяла за промяна, но единствено в имотното си състояние групировка, мина като каламитет скакалци през политиката на страната ни, оставяйки след себе си единствено оглозгани отломки от някогашен забравен вече прогрес.

Хора със странни навяващи асоциации прякори, вместо да са спомен в редовете на криминалните хроники, се правеха и се правят на управленци, а не могат да управляват собствената си лакомия.

Неграмотни илитерати сричат неразбираеми и за самите тях банални, предварително надраскани набързо безсмислици.

Други пискливо истеризират под натиска на разкритите им далавери.

Хвърчащи хартийки, дело на префинени, но неуки аматьори, имат претенция за карта на държавната власт.

Политиката опитва да изпълнява базовите си функции не с, а въпреки своите субекти, част от които са хора с примитивни умения и морал, но колосална жажда за консумация на публичен ресурс.

Ресурс, който обаче вече погълнаха, така че днес, 26 години след 10 януари 1997 г., отново да съжаляваме, че някогашната революция е била „нежна” и закъсняла, а нейните идеолози в сегашно време са първи „троянски патерици” на собствените си почтени, но много имотни мъчители.

Масата е черна.

от фейсбук профила на Георг Георгиев, депутат от ГЕРБ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts