| | | |

Христо Иванов със скандална реакция за заловения терорист и депутатката му: Губим си времето с такива теми

От “Демократична България” подкрепяме усилията да се изясни всичко по този случай и г-жа Албена Симеонова оказва пълно съдействие на службите.

Това заяви пред журналисти в парламента съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов във връзка със заловения и издирван от Интерпол англичанин.

Той обясни, че няма данни Симеонова да е знаела, че лицето е заподозряно за престъпна дейност, както и да е била негов съучастник.

Няма и данни за опити тя да е била вербувана. По нейните думи разбирам, че в това село има англичани и тя е една от малкото хора там, които владеят английски и редовно се обръщат към нея за съдействие.

Твърденията, че задържаният е живеел в неин имот не са верни. Той живее в имот, който е собственост на семейството му, обясни Иванов.

На въпрос защо дневният ред на депутатите се премести върху ареста на англичанина, Иванов отбеляза, че по този начин “надделява желанието да се ходи на избори”.

Вместо фокусът да е върху успокояването на политическата ситуация и да се намери възможност с третия мандат за някакво управление, с което да се решат важни неща, ние си губим времето с такива теми, добави съпредседателят на ДБ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts