| | | |

ИЗВЪНРЕДНО! Загина МВР министърът на Украйна ВИДЕО + СНИМКИ

При падането на хеликоптер край Киев са загинали министърът на вътрешните работи, заместникът му и държавен секретар към МВР на Украйна, съобщи националната полиция, цитирана от Ройтерс.

снимка Интернет

Реално МВР в Украйна е без ръководство, след като в инцидента смъртта си намериха Денис Монастирски, първият му заместник Евгений Енин и главният секретар Юрий Лубкович.

Към момента се знае за шестнайсет жертви, според ТАСС – 18, а 22-ма са настанени в болница, сред тях 10 деца, след разбиването на хеликоптера в Бровари, близо до детска градина и жилищна сграда, съобщава още украинската полиция.

За съжаление сред жертвите има и две деца.

По думите на говорителя на командването на ВВС Юрий Игнат хеликоптерът, който се разби в край Киев, е изпълнявал задачите на Държавната служба за извънредни ситуации.

снимка Кадър
снимка Кадър
снимка Кадър

“За съжаление, това се случи с хеликоптера на Държавната служба за извънредни ситуации, който изпълняваше задачите си и летеше. Сега в Украйна има определен брой такива хеликоптери, които изпълняват задачи за отбраната на страната”, каза Игнат и отбеляза, че трябва да се уточнят подробностите, които ще дойдат от Държавната служба за извънредни ситуации.

По първоначална информация времето в Киев в момента на катастрофата е било мъгливо.

Очаквайте подробности.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Интернет

Similar Posts