| | | | |

Николай Нанков се разгневи: Шишковщината – машината за манипулации вече е в ход!

“Служебният регионален министър арх. Иван Шишков не свърши много неща, да не кажа нищо. Но е последователен в едно – да превръща ДНСК в “бухалка” и да й разпорежда какво да реши.

За да му замазва гафовете и да оказва политически натиск през решенията им. Чутовен скандал! “.

Това написа бившият регионален министър Николай Нанков на профила си във Фейсбук. И продължи:

снимка Архив

“Какво имам предвид ли?!

Веднага ви казвам – от известно време Шишков говори за проблем с връзките на камерите на Националното тол управление.

Та назначил той, видите ли, работна група. Но още преди да е заработила, в тв ефира преди седмица министърът вече обявява новина, която би трябвало да излезе като констатация в доклада на ДНСК.

Дава и допълнителни “указания” с писма до работната група в периода на нейната “работа”.

И така шишковщината – пардон, машината за манипулации, вече е в ход.

А фактите са, че новоизградените рамки и камери са само 100 (от общо 295).

Като за всички тях има разрешение за строеж за рамките, разрешение за строеж за оборудването им с камери, а за 73 има разрешения за строеж за постоянно захранване.

За останалите 27 процедурата не е приключила и са с временно захранване. Другите 195 са само дооборудвани с разрешения за строеж.

Така че да се твърди, че камерите функционират незаконно и по този начин да се компрометират усилията на екипи по оперативните програми и да се петни името на държавата ни, както наскоро Шишков пак се опита с участъци от Тракия, е лицемерна манипулация.

Но какво да прави един овластен човек, който очевидно с изцяло користни цели е тръгнал да съсипва всичко, до което се докосне.

И точно Шишков – бившият главен архитект на район “Триадица” в София, не е човекът, който да говори за кабели и за тяхното законно свързване. Поне от елементарно човешко чувство за мярка!

P.S. Ето и заключението от констатациите на работната група, за които между другото има и особено мнение от нейни членове.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts