| | | | |

Предателят Радулов с пикантерии от кухнята на ИТН, скочи на Ива Митева: Рядко нахалство и дебелокожие!

Остра реакция срещу Ива Митева изрази в своя профил в социалната мрежа Николай Радулов.

снимка Архив

“Ива Митева е е инициаторът за свалянето на Никола Минчев като председател на НС”, написа Радулов и предупреди, че проект, в който участва Митева, е предварително обречен.

Радулов изнася и тайни от кухнята на ИТН – Ива Митева оглавила пума срещу Никола Минчев, защото от ГЕРБ ѝ обещали да я направит или председател на НС или министър-председател на едно ново правителство.

Тя приела, а после се обърнала срещу всички, които подкрепили свалянето на Минчев.

“Видях как по време на протеста срещу безумното сваляне на Никола Минчев беше побледняла и умряла от страх и си уреди да я закарат вкъщи с линейка”, пише още Радулов.

Ето пълния текст на Николай Радулов:

“Ива Митева притежава рядко нахалство и дебелокожие.

От началото на 47-то НС убеждаваше мен и други депутати от ИТН, че трябва да напуснем ИТН, че не ни ценят и ни използват, че ни карат да натискаме копчетата без собствено мнение.

Когато напуснахме изведнъж се обърна и ни обвини че сме предатели.

Ива Митева е инициаторът за свалянето на Никола като председател на НС, защото хората от ГЕРБ я бяха убедили че ще стане или председател на НС или министър-председател на едно ново правителство.

Прекрасно знаейки причините, поради които напуснахме парламентарната група, публично ни обвиняваше че сме се продали за пари, постове и места в листите на ПП.

Не можеш непрекъснато да интригантстваш и лъжеш безнаказано.

Видях как по време на протеста срещу безумното сваляне на Никола Минчев беше побледняла и умряла от страх и си уреди да я закарат вкъщи с линейка.

Проект, в който участва тя е предварително обречен!”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts