| | | |

ЦИРК: ДБ сами излъгаха своите избиратели и паднаха в капана си на изборите

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов сподели в профила си в социалните мрежи невалидна бюлетина за коалиция ПП/ДБ, върху която е надраскан призив срещу еврото.

„По време на цялата кампания активисти на „Доносническа България“ провеждаха дезинформационна атака по всички канали на „Възраждане“ с фалшиви наши статуси, снимки и други подобни материали,

с които целяха да убедят избирателите на „Възраждане“, че ако напишат „не на еврото“ на хартиената бюлетина, това щяло да се счита за валиден вот срещу еврото.

Стигнаха дори до там, че изфабрикуваха фалшиво „решение“ на ЦИК, с което уж се узаконявало писането „не на еврото“ върху хартиените бюлетини“, разказа Костадинов.

„Гледахме и се смяхме през цялото време на жалките напъни на доносниците, които през това време сами се тупаха по гърбовете колко са оригинални и колко добре са го измислили.

Забавлявахме се и дори не си дадохме труда да го опровергаваме, поради две причини

– първо, защото ние призовахме всички наши привърженици да гласуват машинно, и

– второ, защото знаем, че нашите гласоподаватели са интелигентни хора.

Второто обаче трудно може да се каже за доносниците. Ето, виждате какъв е резултата от кампанията на доносниците.

Дори и да не беше написал нищо на бюлетината, гласът на анонимния доносник пак щеше да е невалиден – вижте с какъв знак е отбелязал вота си в квадратчето.

Толкова по този въпрос. Който гроб копае другиму, сам пада в него“, пише още той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts